Vacature deskundige aankoop- en contractbeheer (B)

Sollicitaties afgesloten.

Omschrijving

Ben jij de persoon die we zoeken?

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit. Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega deskundige aankoop en contractbeheer. Kom jij ons dynamisch team van 100 medewerkers en bruisende organisatie in beweging versterken?

Herken je in jezelf een deskundige aankoop- en contractbeheer?

Je maakt deel uit van de dienst financiën en staat onder leiding van de financieel  directeur in voor de uitwerking en implementatie van een adequaat aankoopbeleid. Hierbij heb je steeds oog voor kwaliteit en de financiële gezondheid van de gemeente. Je staat binnen jouw expertisegebied naast aankoopbeleid ook in voor het contractbeheer.

Wat zoeken wij in jou?

Voor deze job zoeken we iemand met administratieve en commerciële skills die graag gestructureerd nauwkeurig werkt en taken zelfstandig nauwgezet opvolgt. Je bent een teamspeler die graag dienstoverschrijdend werkt. Overheidsopdrachten hebben voor jou geen geheimen meer (of je bent bereid deze mits opleiding te ontrafelen).

Deze functie vereist het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt).

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen van GSD-V.
  • Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een aangename vakantieregeling.
  • Je komt terecht in een team met een hart voor de lokale samenleving, waar iedereen zich volop kan en mag ontwikkelen om samen met onze gemeente te kunnen bloeien. 
  • We organiseren regelmatig bereleuke groepsactiviteiten en we betrekken iedereen bij wat er in ons bestuur leeft.
  • We voorzien een wervingsreserve van 2 jaar (verlengbaar tot maximum 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Interesse?

Solliciteren kan via dit formulier. Check voor extra info ook eens de infobundel en functiebeschrijving bij de downloads.

Nog vragen? Geen probleem: contacteer gerust onze personeelsdienst.

Inschrijven kan tot en met 28 mei 2023.

Veel succes!

Bijlage(n) vacature: