Business Controller / Business partner Finance

Omschrijving

Contract onbepaalde duur – jobtime voltijds (mimimum 80%)

Wij van Jessa zijn echte hartverwarmers. Innovatieve toekomstdenkers ook, die samen van Jessa een zieken-thuis maken. Een warm verhaal waar meer dan 3.100 fiere medewerkers en 380 artsen elke dag aan verder schrijven. Een verhaal dat bovendien verder reikt dan de ziekenhuismuren van onze vier campussen in Hasselt en Herk-de-Stad. Want dankzij het ziekenhuisnetwerk Zuid-West-Limburg kunnen we onze beste zorgen nog dichter bij alle patiënten brengen. En dat onze kwaliteitslat hoog ligt, blijkt uit onze internationale accreditatie.

Functie

De Business Partner Finance adviseert het clustermanagement van een zorgcluster bij het realiseren van een efficiënt en optimaal verloop van de financiële en bedrijfsstrategische processen waarbij de patiënt een centrale rol heeft. Hij/zij geeft mee vorm aan het beleid, bewaakt de financiële gezondheid en heeft oog voor de financiële implicaties van beslissingen.

De eindverantwoordelijkheid voor het realiseren van de vooropgestelde financiële en strategische doelstellingen ligt bij het clustermanagement en de bevoegde directeur. Daartoe zal de Business Partner Finance op een pro-actieve wijze de (financiële) opportuniteiten en risico’s detecteren en analyseren..

De eindverantwoordelijkheid voor het correct en tijdig aanleveren van de juiste financiële beleidsinformatie en andere gegevens om de doelstellingen te bepalen en hierover tijdig en correct te kunnen rapporteren ligt bij de Business Partner Finance.

Deze functie biedt een uitdagende combinatie van ondersteuning aan management, directie en artsen; waarbij de de Business Partner Finance ook het financieel geweten is van het ziekenhuis. Succesvol word je in deze functie door gedegen financiële kennis te combineren met people-skills en storytelling. Het is een uitdagende, gevarieerde functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid.

Als Business Partner Finance werk je binnen een team van Business Partners Finance en rapporteer je aan de Manager van de Business Partners Finance.

 

Profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in een economische richting;
  • Je bent stressbestendig en in staat om onder druk correct te functioneren;
  • Je bent proactief en ambitieus;
  • Je werkt accuraat en hebt affiniteit met cijfers;
  • Je bent in staat om een link te leggen tussen de cijfers en de bedrijfsactiviteit
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden zodat je ook een volwaardige gesprekspartner kan zijn voor artsen, directie en Raad van Bestuur.

 

Aanbod

  • Een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken (2 dagen thuis en 3 op kantoor);
  • Contract onbepaalde duur – minimum 80%
  • Hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, groepsverzekering, fietsvergoeding.

 

Interesse?

Bezorg ons dan je kandidatuur uiterlijk op 15 augustus 2022 door online te solliciteren via onze website www.werkenbijjessa.be. Gelieve je CV met motivatiebrief en een kopie van je diploma mee te sturen.

Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Steven Deprez, Manager Business Partners , tel. 0470 86 49 66 of mail steven.deprez@jessazh.be.

Voor algemene informatie omtrent de selectieprocedure kan je terecht bij Jelle Pijpops, dienst Werving & Selectie – 011 33 52 28 of mail jelle.pijpops@jessazh.be