Financiële profielen

Sollicitaties afgesloten.

Omschrijving

Dilbeek is op zoek naar cijfervreters/cijferfans die hun schouders willen zetten onder het opzetten en ondersteunen van een gezond financieel beleid voor onze Gemeente en burgers. Pas gestart of ervaren rot? Als je samen met onze teams je duit in het zakje wil doen, ben je aan het juiste adres.

Functieprofiel:

Financieel Partner: solliciteren tot en met 24 oktober
Hou jij van anderen begeleiden om verantwoord aan de slag te gaan met budgetten? Ben jij een krak in het analyseren en verbeteren van financiële processen?

Financieel Experten: solliciteren tot en met 24 oktober
Zin om je eerste (financiële) stappen op de arbeidsmarkt te (leren) zetten of al een ervaren rot in boekhouding, inkomsten of uitgaven? Goesting om je kennis te delen met collega’s? Ontvangst- en uitgavenprocessen opzetten of herbekijken, de gemeentelijke boekhouding van binnenuit leren kennen? Bij ons zit je aan het goede adres!

Expert Aankopen: solliciteren tot en met 24 oktober
Als ambassadeur van ons financieel beleid collega’s begeleiden en zelfstandig maken in overheidsopdrachten? Je expertise loslaten op onze aankoopprocessen, een aankoopbeleid opzetten? Deze vacature is jouw ding!

Teamcoach Financiën: solliciteren tot en met 24 oktober
Je affiniteit met financiën combineren met je passie voor het coachen en ontwikkelen van een zelfsturend team? Teamleden motiveren, begeleiden en inspireren om te groeien? Het is hier te doen!

Financieel Medewerker – solliciteren tot en met 12 november
Brede interesse in cijfers en financiën en op zoek naar een afwisselende job binnen Team Financiën? Een teamplayer die accuratesse en structuur hoog in het vaandel draagt? Waar wacht je nog op?

Verwacht:

  • Financieel Partner: bachelor/ masterdiploma in economische richting
  • Financieel Experten: diploma secundair onderwijs of bachelor
  • Expert Aankopen: bachelor/ masterdiploma
  • Teamcoach Financiën: bachelor/ masterdiploma
  • Financieel Medewerker: geen diplomavereisten

Aanbod:

Wij zijn een innovatieve gemeente en bieden jou de kans om daaraan mee te werken als lid van een zelfsturend team. We bieden jou veel autonomie en de kans om je job zelf uit te bouwen en jezelf te ontwikkelen.
Als kers op de taart bieden we een goede balans werk-privé met mogelijkheid tot telewerken, een glijdend uurrooster en 35 verlofdagen op jaarbasis. Wanneer je op kantoor werkt, zorgen wij voor een aangenaam werkkader in het mooie centrum van Dilbeek.

Interesse?

Ga naar www.dilbeek.be/nl/kan-dilbeek-op-jou-rekenen om de verschillende functies te ontdekken en te solliciteren!

Heb je zin om alvast kennis te maken?
Wens je meer info over de aanwervingsprocedure, de functiebeschrijving of de rolinhoud? Kom zeker langs op het informeel kennismakingsmoment! Leer de collega’s kennen, kom de sfeer opsnuiven, stel je eventuele vragen.
Je bent van harte welkom op dinsdagavond 17 oktober tussen 18 en 20 uur in de Lunchbox van CC De Westrand (Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek). Vooraf inschrijven is niet nodig.