Deskundige Financiën

Sollicitaties afgesloten.

Omschrijving

Functieomschrijving

Als financieel deskundige ben je verantwoordelijk voor de  ondersteuning van de financieel directeur bij diverse deelaspecten van de taken (opmaak van meerjarenplanning en wijzigen ervan, jaarrekeningen, boekhouding, debiteurenbeheer, facturatie, overheidsopdrachten, rapportering …) op vlak van het financieel beleid van het lokaal bestuur en zo bijdragen tot een optimale en efficiënte werking van de financiële dienst. Je vertaalt je expertise naar andere medewerkers en kan vlot samenwerken met diverse diensten.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma. Het bezit van een bachelordiploma in een financiële richting is een meerwaarde.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die:

  • graag en nauwkeurig met cijfers werkt;
  • loyaal, integer, discreet en respectvol werkt;
  • proactief werkt en initiatief neemt waar nodig;
  • je werkt planmatig en kan prioriteiten stellen;
  • je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende voltijdse (38u/38u) job in contractueel dienstverband van onbepaalde duur volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 34.598 – max. 58.297). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding en mogelijkheid tot vorming, bijscholing en fietsleasing. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt tevens een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd.

Contact

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Julie Morbée door een mailtje te sturen naar julie@assolutions.be. Solliciteren kan tot uiterlijk 27/03/2023 Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/14968-30, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).